ISO 9001:2015 certificering

Vores mål er, at vores patienter altid får en positiv oplevelse, når de besøger os. Derfor er det afgørende, at vi hele tiden udvikler og forbedrer os i alt – lige fra kvaliteten i behandlingen til servicen på klinikken.

Vi har en ISO 9001 certificering

I 2007 begyndte klinikkerne i dinTANDLÆGE på en ISO 9001 certificering med det mål, at patienterne skal opleve en endnu højere kvalitet og service i behandlingen.

Det omfattende arbejde blev sat i gang, ud fra et ønske om at være på forkant med udviklingen og samtidigt at kunne dokumentere, at klinikken lever op til de højeste internationale kvalitetskrav. Det er et erklæret mål at høste de åbenlyse fordele for både klinikken, medarbejderne og patienterne, som et omfattende kvalitetssikringssystem giver. 

Fordelen ved en internationalt anerkendt ISO 9001 certificering er, at der sker en løbende sikring og dokumentation af kvaliteten i behandlingen, hygiejnen og servicen på den enkelte klinik. Der udarbejdes således faste procedurer for alle arbejdsprocesser, hvilket betyder, at patienterne kommer til at opleve den samme høje og forudsigelige kvalitet, uanset hvor i landet de bliver behandlet hos dinTANDLÆGE.

I forbindelse med den årlige audit, som gennemføres af DNV GL Business Assurance Denmark, fastlægges forbedringstiltag, således at klinikkens procedurer er i stadig udvikling.

Projektet er en integreret del af klinikkens efteruddannelsesaktiviteter og inddrager samtlige medarbejdere i arbejdet.

Om klinikken

Klinikken, vores udstyr og faglige viden bliver løbende opdateret.

Læs mere her

Visionen

Vi vil være områdets bedste og mest kvalitetsbevidste klinik.

Vores vision

Behandlinger

Vi tilbyder vores patienter topmoderne tandbehandlinger.

Vores behandlinger