Sikker tandblegning hos dinTANDLÆGE Hobro

Fagfolkene i Hobro støber unikke tandskinner til behandlingen

En overskrift om hvide tænder

Flotte tænder er for de fleste mennesker et vigtigt led i deres fremtoning udadtil. Et smukt smil bidrager til selvværd, og omvendt kan misfarvninger virke socialt hæmmende.

Heldigvis er vi fra naturens hånd udstyret med vores egen personlighed og unikke fremtoning. Og passer vi godt på vores tænder, er det sjældent nødvendigt at gøre ret meget mere.

Men i en tid, hvor de sociale medier sætter dagsordenen, og hvor såkaldte influencers påvirker især unges tilgang til livet, er det ikke altid nok blot at have naturligt flotte tænder.

Tandblegning vinder mere og mere frem som et middel til at opnå ekstra hvide tænder. Efterhånden er menigmand dog også kommet med på vognen, og i dag er det blevet en overkommelig og ligetil behandling. Vel at mærke, hvis den udføres forsvarligt og efter sundhedsmæssige forskrifter.

 

Billige net-produkter

Som med så meget andet er tandblegning dog ikke alene et anliggende for fagfolk. Diverse producenter markedsfører sig med billige og lettilgængelige midler. Fælles for disse er dog, at de sjældent virker efter forskrifterne. I værste fald er de direkte sundhedsskadelige.

– Problemet med net-produkterne er især, at de ikke er unikke og tilegnet den enkelte bruger, forklarer klinikassistent Helle Andreasen fra dinTANDLÆGE Hobro.

– Disse produkter er baseret på standardløsninger, og det medfører, at blegningsprodukterne kommer i berøring med tandkød og mundhule. Det kan skabe uhensigtsmæssige misfarvninger. Ligeledes er midlerne typisk fejldoserede, og når de anvendes direkte på tænderne, ætses emaljen væk. Desværre med uoprettelig konsekvens.

Tandblegning på skinner

Tandblegning kan naturligvis foretages med en langt mere sikker og sundhedsrigtig løsning. Det kræver dog, at man lægger vejen forbi en tandlæge.
 
Hos dinTANDLÆGE Hobro har personalet mange års erfaring med tandblegning. De er uddannede til opgaven, og med patenterede behandlinger sikres unødig skade på tænder og væv.
 
Desuden kan man være sikker på at modtage den rigtige rådgivning i forhold til behandlingsforløbet. Sidstnævnte er kort fortalt opdelt i to sessioner.

Ved den første konsultation støbes en specialfremstillet skinne, som passer til patientens tænder. Fordelen ved en støbt skinne er ifølge Helle Andreasen, at tandkød og mundhule stort set ikke kommer i kontakt med den gel, der bruges til blegning. Dette er et dokumenteret problem hos de billige net-produkter, hvor der findes masser af eksempler på, at dele af munden har taget skade af behandlingen, fordi skinnen ikke passer ordentligt.

Sover sig til hvidere tænder

Ved den næste konsultation tilpasses skinnen og der ydes en grundig rådgivning og instruktion i brugen af skinne og blegegel.
 
– Patienten er nu rustet til at starte op på tandblegningen, forklarer Helle Andreasen og tilføjer, at patienten efterfølgende skal sove med skinne og blege-gel hver nat i 7 til 14 dage.
 
Der tages billeder af tænderne før blegningen, og når behandlingen er slut, har patienten endnu en tid hos dinTANDLÆGE Hobro.

- Her kontrollerer vi tænderne og tager flere billeder. Og så rådgiver vi om det videre forløb samt behovet for eventuel yderligere behandling. Ligeledes udstyres patienten med råd og vejledning.

Et tandblegningsforløb hos dinTANDLÆGE Hobro koster 3.019,-. Skinnen kan genbruges, så der fremover kun er omkostninger til blegegel.

I øvrigt har Helle Andreasen stor erfaring med at afhjælpe smerte i forbindelse med andre tandlægebehandlinger. Her benytter hun sig af akupunktur, der ligeledes hjælper folk med tandlægeskræk til at slappe bedre af.

Andre behandlinger

Hvad koster
en tandbehandling?

Og hvad er forskellen på de frie og faste ydelser?

Læs mere her

Book din tid

Er det tid til et besøg hos tandlæge, så book din tid her.

Bestil tid